Facebook  DBT pe Facebook Twitter  DBT pe Twitter
J-INFRA

 

Incinta J-INFRA

 

 

Incinta J-INFRA este un subwoofer ce poate fi utilizat in a suplimenta sistemele J-Series J8,J12 si J-SUB.Extinde raspunsul in frecventa a sistemelor J pana la 27Hz si poate fi utilizat doar in configuratie asezata pe sol (ground stacked) in setari conventionale stanga/dreapta precum si aranjate in array de subwooferi infra. Are doua camere bass-reflex ce contin trei difuzoare de 21",doua radiand spre fata intr-o camera si amplificate de un canal al D12 iar unul in cealalta camera radiand spre spate amplificat de al doilea canal al amplificatorului.Prin aceasta setare,dispersia cardioida are ca efect rejectia energiei frecventelor joase nedorite in spatele sistemului si reduce semnificativ campul reverberant la frecvente joase asigurand o acuratete ridicata in reproducerea frecventelor joase.Selectand mod Hypercardioid in D12 se optimizeaza raspunsul canalelor pentru fata si spate obtinand astfel o maxima rejectie in partile laterale din  spatele cabinetului.

 

 

Cabinetul J-INFRA este construit din plywood marin si are un finisaj al vopselei cu rezitenta la impact si intemperii PCP (Polyurea Cabinet Protection).Fata si spatele cabinetului sunt protejate de o grila metalica rigida iar panourile laterale includ 8 manere.Partea din fata a cabinetului este dotata cu 4 sisteme de securizare si montaj a unei placi de transport optionale.

 

 

Amplificatoare

 

 

J-INFRA poate fi amplificat de catre D12 sau D80. Mai multe informatii detaliate despre setarile specifice ale incintelor cu amplificatoarele d&B sunt disponibile fie in documentatia relevanta ale incintelor sau in manualele amplificatoarelor.J-INFRA

specificatiile produsuluiHead Office - Soseaua Cristianului nr. 11, 500053, Brasov, Romania
Mobil: 0728 289 289 / 0755070939
Tel/fax: +4 0268 331 410 / +4 0268 332 230Copyright © dB Tehnolight 2009. Made by Sik