Noutati

D&B Audiotechnik Seria SL: Inovatie Sonora pentru evenimente la scara mare

Seria SL d&b audiotechnik – GSL, KSL, KSLi, XSL si XSLi prezinta o serie de solutii noi de inginerie sonora.

seria-sl-dbaudiotechnik-linearray

Cu o extindere a frecventelor joase si o rezerva fara precedent, o iesire in banda larga fara egal si un model impresionant de dispersie cardioida pe intregul domeniu de frecventa de operare, seria raspunde atat nevoilor de sonorizare, cat si celor de control al zgomotului in cadrul oricarui eveniment la scara mare, fie el mobil sau instalat.

Un pachet complet de accesorii si software se alatura platformei de amplificare si flux de lucru d&b pentru eficienta integrata de la inceput pana la sfarsit.

Difuzoarele din Seria SL d&b audiotechnik nu sunt doar o imbunatatire a sistemelor existente, ci aduc cu sine solutii inovatoare care redefineste experienta auditiva pentru evenimentele ample. Cu o extindere uluitoare a frecventelor joase, acestea ofera o rezerva sonora care transforma evenimentele in experiente captivante.

Cu o dispersie cardioida impresionanta, aceste difuzoare nu doar livreaza sunetul acolo unde este necesar, ci si reduc semnificativ dispersia catre zonele nedorite, controland astfel mai eficient energia sonora.

Fie ca este vorba de concerte, evenimente sportive sau spectacole live, Seria SL aduce un nou standard in domeniul sunetului la scara mare, oferind atat calitate sonora de inalta fidelitate, cat si o putere impresionanta.

seria-sl-dbaudiotechnik-linearray-back

Pentru a completa experienta, d&b audiotechnik ofera un pachet complet de accesorii si software, impreuna cu platforma lor de amplificare si flux de lucru, asigurand eficienta si control total asupra experientei sonore. Seria SL nu este doar despre sunet, ci si despre modul in care sunetul este livrat si experimentat la evenimentele mari. Este despre a duce sunetul la un nivel superior.

Cu o gama completa de solutii audio, d&b audiotechnik se afirma ca lider in industrie. Boxele lor aduc sunetul la un nou nivel, oferind o combinatie perfecta intre tehnologie de varf si performanta fiabila. Indiferent de proiectul tau, d&b audiotechnik are solutia potrivita pentru a transforma sunetul intr-o experienta memorabila. Descopera profunzimea sunetului profesional datorila acestor boxe inovatoare!

d&b audiotechnik