Noutati

D&B Audiotechnik T-Series: Performanta Versatila intr-un Design Inovator

d&b audiotechnik line array dbtechnolight

Seria T de la d&b audiotechnik aduce o abordare inovatoare asupra intrebarii esentiale: boxe point source sau line array?

Cu un design inovator, seria T ofera doua tehnologii diferite de difuzoare intr-o singura carcasa flexibila, furnizand o performanta impresionanta atat ca cel mai mic line array d&b, cat si ca solutie de point source prin simpla rotire a difuzorului.

Functionalitatea Seriei T acopera configuratii de la multiple line array-uri la solutii standalone individuale. Cu un design de carcasa discret, dimensiuni compacte, putere ridicata si performanta directionala exemplara, Seria T este sistemul ideal pentru reproducerea vocii si a muzicii. Trecerea de la modul de point source la line array este realizata fara unelte, datorita combinatiei unice de corn rotativ si lentila acustica.

Atat difuzorul T10, cat si T-SUB au un sistem de prindere integrat pentru a permite configurarea rapida si simpla a line array-ului. Subwooferul activ B4-SUB necesita doar un singur canal de amplificare pentru a crea un model de dispersie cardioid, evitand transmiterea energiei catre partea din spate.

Modelele de instalare Ti10L, Ti10P si Ti-SUB sunt variantele specifice pentru instalatii ale difuzoarelor mobile din Seria T d&b audiotechnik. Carcasele Ti au exterioare netede si hardware de montare discret care poate fi asortat la culoare pentru o integrare fara sudura, putand fi, de asemenea, protejate optional impotriva conditiilor meteorologice nefavorabile. Cu alte cuvinte, Seria T se roteste si se adapteaza pentru a indeplini orice sarcina.

Cu o gama completa de solutii audio, d&b audiotechnik se afirma ca lider in industrie. Boxele lor aduc sunetul la un nou nivel, oferind o combinatie perfecta intre tehnologie de varf si performanta fiabila. Indiferent de proiectul tau, d&b audiotechnik are solutia potrivita pentru a transforma sunetul intr-o experienta memorabila. Descopera profunzimea sunetului profesional datorila acestor boxe inovatoare!